Een kleine update

16:21 mareku 0 Comments


Inmiddels heb ik nog een volgend diner ingepland: de mensen van Lansing eten met me op zondag. Nu nog op zoek naar een restaurant. Vorige keer in New Orleans aten we bij Smith & Wollensky, een soort van der Valk steakhouse formule die je overal in de VS vind. Het bestaat al langer dan 25 jaar dus is het heel traditioneel en sjiek... http://www.smithandwollensky.com.
Maar goed die zitten dus net niet in SF. Nu is Lansing een beetje het Spijkenisse van de VS, dus ik moet wel rekening houden met mijn gasten. (Lansing is één van de bakermatten van de autoindustrie van Amerika - het is daar waar ene Old zijn wagentjes begon te bouwen (Olsmobile). Helaas is het met de Cutclass niet zo goed gegaan en is de fabriek dicht... Er staan dus genoeg huisjes te koop daar.


Een jongen die ik zeker NIET zal zien deze keer is mijn goede vriend Stewart Wolff (de oprichter van Homestore) Hij zit met een kleine miljard dollars ergens er lekker warmpjes bij.Ik heb alleen nog maar die foto!

Op de andere foto zie je hoe Marijn, Thijs en ik ons eigenlijk weer in de schoolbanken waanden twee jaar geleden. Het is zware kost om te begrijpen hoe die amerikanen zaken doen.

Een leuk bericht:
October 27, 2003 10:09 AM US Eastern Timezone September Existing-Home Sales Set Another Record - NAR WASHINGTON--(BUSINESS WIRE)--Oct. 27, 2003--The market for existing single-famil
y homes rose again in September and set a third consecutive monthly record, according to the National Association of Realtors(R). Existing-home sales rose 3.6 percent to a seasonally adjusted annual rate(a) of 6.69 million units in September from a pace of 6.46 million units in August. Last month's sales activity was 20.8 percent above the 5.54-million unit pace in September 2002.

Dat betekent dat het nog steeds de goede kant op gaat met de economie in de VS, en op termijn dus ook die van ons. Op het congres hoop ik hier meer over te horen.