Hmmm

10:47 mareku 0 Comments

Jasje

10:46 mareku 0 Comments


Leuk jasje gezien. Nu nog ergens zien te vinden. Aantal Burberry winkels in nederland: 0!

Reizen...

13:13 mareku 0 Comments

Vanmiddag het reisschema van de komende weken opgesteld. Oops! het wordt wel druk en het aandeel KLM zal zeker stijgen. In volgorde van bezoek: Milaan, Mardid, Dublin, Hanover (in anderhalve week) en daarna natuurlijk MIAMI! (voor Photoshopworld, maar daar later meer over)

Verjaardagskado!

13:08 mareku 0 Comments


Hij is vandaag bezorgt: De Kosmos electronic experimentierkasten. Een doos vol weerstandjes, condensators en chips. De eerste proefmislukte bijna: was een 100 ohm weerstandje vergeten... :-) Dit wordt een heel leuk weekend!

Hmmm

18:30 mareku 0 Comments

Even ter afleiding van dat verschrikkelijke VVF verhaal: deze jongen heeft volgens mij nergens last van! :-)

Dr Kees

18:21 mareku 0 Comments

Dennis

18:06 mareku 0 Comments

Gisteravond een heel boeiend gesprek met Dennis gehad. Hij is net terug uit Nigeria waar hij op bezoek is geweest bij Kees Waaldijkl, gynacoloog. Kees houdt zich bezig met Vesico Vaginal Fistula of VVF, een aandoening die vrouwen krijgen bij een hele lange geboortetijd en het hoofdje van de baby een paar uur ergens vast komt te zitten. Vraag me niet naar de details... :-)
In ieder geval worden ze incontinent en dat is in Afrika genoeg om ze uit de gemeenschap te stoten. Zo'n twee miljoen vrouwen/meisjes hebben er last van en Kees is dus druk aan het opereren. Hoor en lees zijn verhaal hier.
Dennis wil nu kijken hoe hij kan helpen. Het lastige is dat alleen dokter Kees weet hoe je een VVF moet verhelpen en hij al oud begint te worden. gelukkig heeft ie al zijn operaties (zo'n 15.000) in de computer gegooid dus wie weet is een website met alle info voor andere dokters wel de oplossing. Als je nog naar Afrika wil om te helpen:
Dr Kees Waaldijk
c/o Babbar Ruga Hospital
P.O. Box 5
Katsina, Nigeria

Euphronios Krater

13:26 mareku 0 Comments

De Metropolitan moet de Euphronios Krater teruggeven aan Italie. Jammer want hij stond daar zo goed en veilig in de paar jaar geleden nog vernieuwde griekse gallerij. Volgens mij weten de Italianen niet eens wat ze er mee aan moeten en is het puur een prestige kwestie. Was het niet het land dat miljoenen ging bezuinigen in het beheer van de culturele erfenis?

Hmmm

21:21 mareku 0 Comments

Sothebys revisited

11:38 mareku 0 Comments


Nu we bij Christies ons vriendschapsgals gescoord hebben (en alle andere leuke dingen voor Megaprijzen weg gingen) is het nu tijd om te focussen op de Sothebysveiling. Vooral de buste van Julius Ceasar spreekt ons aan, maar ja wat gaat die doen?