photoshopworld: here I come!

00:15 mareku 0 Comments

Marloes, het meisje dat naast me zat in het vliegtuig.
Wallace en Gromit op het personal entertainment center: leuke film!

Vandaag met Martinair naar Miami gevlogen voor het evenement voor Photoshoppers: Photoshopworld Vanaf dinsdag is het elke dag raak in het conventie center. De komende dagen dus vrij om te genieten van de zon en de stad, het strand en het zwembad.

Nieuwe persfoto

00:14 mareku 0 Comments

Uit de Makro folder van deze week...

09:09 mareku 0 Comments

Valentina

00:10 mareku 0 Comments

De geheel vernieuwde funda.nl website is in de maak. Codenaam is Valentine, naar de cosmonaute Valentina Vladimirovna Tereskova, de eerste vrouw in de ruimte. Ik heb hele grote verwachtingen van dit project en als het allemaal goed is zien we in oktober het resultaat.

CEBIT 2006

00:01 mareku 0 Comments

De stand van Adobe bleek niet meer te zijn dan een stapel lege dozen...
De bereden politie was in speciale uniformen aanwezig...
Marijn probeert handschriftherkenning en... zelfs haar hanepoten (of zijn het kippepoten?) waren leesbaar en werden perfect weergegeven.
Volgens deze jongen lopen we er binnenkort allemaal zo bij -NIET DUS!
Naast lcd fotolijstjes en accessoires voor de iPod, de rage van de CEBIT: pluche beesten met verborgen camera's (bekijk de neus van deze beer maar goed). Zo kunnen pappa en mamma hun kroost nog beter in de gaten houden. Mij benieuwen waar ze nog meer allemaal een camera in gaan stoppen.

Op weg naar de CEBIT

09:10 mareku 0 Comments

Vandaag op weg naar de CEBIT in Hannover. Zoals altijd overnachten we in Bad Salzuflen, een klein kuuroord dorpje vlak bij Hannover. Hannover zelf is al jaren van te voren volgeboekt, maar hier in ons geheime dorpje komt niemand! Het hele dorp staat in het teken van zoutbaden.

Lekker Warm

18:56 mareku 0 Comments


Hier is het steenkoud, maar volgende week lig ik op het strand in Miami Beach...

Lord Leighton

18:47 mareku 0 Comments

Op de TEFAF stond ook Robert Bowman, gespecialiseerd in 19de eeuws Engels bronzen sculpturen. Er was een hele mooie Icarus van Gilbert en... eindelijk weer een na 10 jaar: een Sluggard van Lord Leighton. Eddie en ik wilde die eigenlijk 10 jaar geleden ook al hebben, maar hij ging toen aan onze neus voorbij. Dit keer bleken we opnieuw net te laat te zijn want een museum heeft hem gekocht. Nu wordt het dus heel spannend want er zijn er dus nog maar enkelen over voor de verkoop en de rest staat al in een museum. Het exemplaar bij Robert is helemaal top: orgineel, de juiste lengte (52,5 cm.) de juiste cast, de juiste graveringen en stempels: alles klopt. Nu kent Robbert nog een eigenaar die in scheding ligt in Sydney, dus we hopen maar dat dat huwelijk snel strand... :-)