Channing Tatum

18:36 mareku 0 Comments

Channing is te zien in de film "She's the man", waarin hij verliefd wordt op een jongen (die later helaas een meisje blijkt te zijn...) Tsja Channing het leven is hard!

Mannen vervolgd voor seks in vliegtuig

14:05 mareku 0 Comments


SCHIPHOL - De marechaussee op Schiphol heeft vorige maand twee mannen gepakt die tijdens een vlucht van Azië naar Nederland orale seks met elkaar hadden. De Haarlemse persofficier M. Vos zei vrijdag dat het tweetal voor de rechter moet verschijnen.

De purser betrapte de twee mannen, een Koreaan en een Ier, in de businessclass te midden van andere passagiers. Zij werden bij aankomst op Schiphol aangehouden. Het tweetal kreeg een schikking aangeboden van 1000 euro, maar dat weigerden de mannen te betalen. Volgens de persofficier moeten de twee daarom alsnog terechtstaan voor schennis van de eerbaarheid


Toch maar vaker Business Class vliegen...
PS: Foto hierboven is geen porno maar kunst: Robert Mapplethorpe: Man in a Polyester Suit

Tokio schudt heen en weer

11:11 mareku 0 Comments


TOKIO - Het noorden van Japan is vrijdagmorgen opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 5,9 op de schaal van Richter. Het persbureau Kyodo meldde dat gebouwen in het centrum van de hoofdstad Tokio hevig trilden en dat duizenden mensen een veilig heenkomen zochten.

Blij dat dat ons niet overkomen is een paar weken geleden... :-)

Hmmm...

12:52 mareku 0 Comments

Club Sportive is open!

11:04 mareku 0 Comments

Vertraging na vertraing, mar vandaag was het eindelijk dan zo ver: Club Sportive Haarlemerhouttuinen (om de hoek dus) is open. Wat een luxe om zo'n club naast de deur te hebben. De eerste spinningles was gelijk een succes en de komende woensdagavonden heb ik weer iets nieuws te doen :-)

geweigerd deel II

20:56 mareku 0 Comments

Vandaag SportCity uitgestuurd. Reden: ik was aanstootgevend in een shirt zonder mouwen...
En ik maar denken dat dat alleen in Japan gebeurde :-)

Zelfonderzoek zaadballen?

10:52 mareku 0 Comments


Alle mannen zouden na hun pubertijd de zaadballen maandelijks moeten controleren op veranderingen of verdikkingen die mogelijk op kanker kunnen wijzen. Als zaadbalkanker namelijk tijdig wordt ontdekt, is de kans op volledige genezing 90 procent.Dat bepleit uroloog R. Spermon, die in februari aan de Radboud Universiteit in Nijmegen promoveert op een onderzoek naar de verfijningen in de behandeling van zaadbalkanker

Henk aan de lijn

15:40 mareku 0 Comments

Henk Krol belde vanmiddag op vanuit het Big Brother Hotel: of ik mee wilde doen namens funda aan de rode kruis actie die ze vanuit daar organiseren. Nee dus. Funda ondersteunt al 5 jaar SOS Kinderdorpen. Henk begreep het wel.