Sander in de Quote

18:28 mareku 0 Comments

Sander, mijn Personal Trainer, staat deze maand in de Quote als...uh..tsja als fotomodel!
Je ziet hoe lenig die jongen is: hij doet Matrix-achtige stunts zonder dat daar photoshop aan te pas hoeft te komen. Nu ik nog... :-))

Leonard Nimoy

16:50 mareku 0 Comments

Gisteren op de DVD van de tweede serie van Columbo een aflevering ("A Stitch in Crime" (1973) gezien met Leonard Nimoy, je weet wel Mr. Spock uit Startrek. Hoewel met alleen een verwijzing van leonard als acteur doe ik hem vreselijk te kort natuurlijk. Hij heeft twee Star Trek films geregiseerd, is auteur en zelfs zanger. Dat laatste helaas voor hem maar gelukkig voor ons met weinig succes...

Hmm...

16:42 mareku 0 Comments

I want it Now!

16:39 mareku 0 Comments

De nieuwe iPod Nano... wow!

Groepsfoto

16:24 mareku 0 Comments

Dit is dan de groepsfoto van onze studiereis naar Dublin van vorige week (met dank aan Jean). We staan hier voor een nieuwbouwproject in Dublin. We schrokken van de enorm slechte kwaliteit van de bouw, de onglooflijk onlogische indeling van het huis en de verwarmingsketel in de woonkamer (?!)... Ook leuk en op deze foto goed te zien: alle afvoeren gewoon aan de buitenkant van de woning.

Maya

10:04 mareku 0 Comments



Hier een paar foto's van Marijn en ik met Maya, de dochter van Sandor. Je ziet dat we er beiden niet echt verstand van hebben... Dat komt dus goed uit! ;-)

Laatste Sailfoto

12:37 mareku 0 Comments

big dog and hairy man in New Orleans

11:20 mareku 0 Comments


big dog and hairy man
Originally uploaded by ruthless jack.
:-)

Wasbordje

11:11 mareku 0 Comments


Ben bang dat het mij niet meer gaat lukken: een echt wasbordje... Mijn vetpercentage is gewoon te hoog (+- 20%). Voor een bordje als dit (van de yahoo bodybuilers groep wasborden contest :-) )
is een vetpercentage van ongeveer 7% nodig. Minder vet eten dus en dat is lastig als je juist meer moet eten zoals ik. :-(
Concentreren op de andere spieren dan maar!

Op bezoek bij IAVI

11:09 mareku 0 Comments


iavi
Originally uploaded by marque joosten.
James, de voorzitter van IAVI, de ierse makelaarsvereniging heette iedereen van harte welkom. We zien elkaar weer in oktober als we verder praten over funda Ierland.

Deuren in alle kleuren

11:08 mareku 0 Comments


PICT0022
Originally uploaded by marque joosten.

Guinness

11:07 mareku 0 Comments


PICT0020
Originally uploaded by marque joosten.
Blij dat ik het niet hoef te drinken...

Marijn won met de hondenrace

11:06 mareku 0 Comments


marijn wint
Originally uploaded by marque joosten.
Ongelooflijk maar waar: Marijn won 3,8 keer haar inzet om op hond numer 5 te wedden, de naam weet ik niet meer maar het was iets van Windy Dog... ;-)

marijn en marque

11:02 mareku 0 Comments


PICT0004
Originally uploaded by marque joosten.
Net terug van een "studiereis" met 35 NVM makelaars naar Dublin. Marijn en ik waren de reisleiders. Alles verliep prima en het was een leuke reis. De foto's staan op flickr, maar ik zal er hier een aantal laten zien.