Noelle en Ingo zijn Puyck

12:13 mareku 0 Comments

Gister samen met Eddie met Noelle en Ingo gaan eten in Puyck (Noelle was twee weken geleden jarig vandaar). Het eten wat goed, het gezelschap beter. Op de weg terug in de auto op Arrow weer het nieuwe nummer van Katie Melua (nine million bicycles in Being) gehoord. Toch maar eens downloaden... :-)

Jesi and Jon

20:59 mareku 0 Comments

Gisteravond uit eten geweest met Jesi en haar man Jon. Ze komen uit Grand Rapids, Mi. Klinkt bekend? Klopt want Jessie is de dochter van Pat Vredevoogd de nieuwe NAR president die ik al een paar keer tegen ben gekomen (In Warschau en Cannes). Jesi is precies haar moeder, open warm en vol energie. Ze werkt in een "Paardenwinkel". Jon is een timmerman.
Noel van cafe Roux was weer voortreffelijk en we hadden een leuke avond. Ze gaan vandaag verder op hun tour door Europa.

St Sebastiaan

15:20 mareku 0 Comments

Kwam een hele leuke en goede site tegen over St Sebastiaan. Je vindt hier allerlei documentatie en met name beelden van de heilige. Mohamed Ali bijvoorbeeld of Pierre & Gilles. Boven deze blog staat die van Ralph König... :-) Ook de beroemde foto van Mishima als St Sebastiaan is hier te vinden.

Vingers

10:53 mareku 0 Comments

Toeval? :-)

GreaseMonkeys

14:38 mareku 0 Comments

Sinds vandaag Greasemonkeys op mijn firefox browser geinstalleerd. De greasejongens maken allerlei applicaties die shortcuts maken op webpagina's. Zo heb ik bijvoorbeeld nu een deleteknop voor Gmail. Mij benieuwen of er ooit nog aanpassingen komen voor funda.nl of een van de andere funda sites...

Een camera maakt plaatjes

14:29 mareku 0 Comments

Funda was zo vriendelijk mijn "oude" EOS 300D over te nemen. Sinds mijn 350D had ik die over. Dat dat oude dingetje nog steeds prima plaatjes maakt zie je hier: net genomen met Jeroen en Marjan.

De zwarte BBQ

11:46 mareku 0 Comments

Gisteravond voor het eerst bij Sandra en Joost op bezoek in hun prachtige nieuwe huis. Hans Olaf en Petra waren er ook - en natuurlijk alle kids. Joost is een BBQ wonderchef: hij weet altijd alles binnen no-time diepzwart te grillen... ;-)
De gesprekken gingen ondermeer over het nieuwe huis (met speelkamer, kastkamer, muziekkamer, studeerkamers, walk-in closetkamer etc.etc) O ja: en het appartement voor de au-pair. Sandra maakte de leukste opmerking van de avond toen ze opmerkte dat de jaarlijkse jaarclub trip steeds drukker werd nu alle kinderen en alle au-pairs (!) meegingen.... :-)))