Lekker geslapen in First Class

12:51 mareku 0 Comments



We werden tot onze verrassing ge upgrade door British Airways naar First Class en hadden mede daardoor een geweldige vlucht. Het leek of een een gedeelte van het vliegtuig voor ons zelf hadden. Er was een lekker (en lang) bed met en donzen dekbedje, goed eten, veel te lezen en te zien. De bediening was prima. Kortom een goed begin van ons bliksembezoek aan Chicago.

Jut & Jul

12:49 mareku 0 Comments

Marijn had vanochtend de broek van Merel geleend met als gevolg dat we er nogal klonerig uitzagen toen we vanochtend vertrokken naar Chicago. De hele weg dachten men dat we getrouwd waren...

NO en GO

12:45 mareku 0 Comments

Het was alweer de zoveelste trouwdag van Noelle en Ingo. We aten in Pantarei Enoteca in de jordaan (waar vroeger het eetcafe de eenhoorn was). Het bleken enorme porties en Eddie en ik moesten al snel afhaken...
Wat kijken ze streng he? Het was juist een hele leuke, gezellige en ontspannen avond

David en Jonathan Vriendschap glas

12:35 mareku 0 Comments


Gelukkig had de familie Lameris ook een stand op de kunstbeurs en had Anna een heel bijzonder glas voor ons apart gehouden: een vriendschapsglas uit 1750 met daarop het verhaal van David en Johanathan over VRIENTSCHAP ONBAATSUGTIG.
Het verhaal van David en Jonathan is een duidelijke verwijzing naar homosexualiteit en het bijzondere van dit glas is dat een jongentje is afgebeeld dat de pijl van Jonathan op haalt.
Anna maakte het glas voorzichtig schoon en we namen het gelijk mee.

Kunstbeurs Den Bosch

12:31 mareku 0 Comments

De kunstbeurs van Den Bosch begon vandaag weer. Natuurlijk was Dolf er ook. (Hij werd overal vermeld als jongste kunsthandelaar :-) )
Leuk prentje van Parijs he?

Een lange dag in Parijs

12:20 mareku 0 Comments

Vandaag even op en neer naar Parijs voor twee besprekingen. Tenminste dat dacht ik... Zowel heen als terug enorme vertraging. Kwam er ook achter dat Air France businessclass tickets van KLM niet accepteert en dat je die via de klm.nl site ook helemaal niet kan kopen.
Een lang en vreemd gesprek met customersevice van klm was het gevolg. Het weer was: zwaar bewolkt zoals je ziet.

Ronan

12:14 mareku 0 Comments

Vanavond gegeten in cafe Roux met Marijn en onze man in Ierland: Ronan Higgins. Ik ben heel blij dat Ronan bij funda komt en met zijn achtergrond (hij heeft al veel internetbedrijven opgezet in de VS) kan het bijna al niet meer stuk.. :-))

Funda meets funda

12:02 mareku 0 Comments

Vandaag gelunched met Funda Mujde - de echte funda zullen we maar zeggen. Hadden een heel goed gesprek over alle problemen in de wereld en hebben ook veel gelachen. Afgesproken dat ze ons gaat helpen op het grote funda feest over twee weken en we kijken of ze iets voor ons kan gaan doen op radio of televisie.

Aussiebum

11:59 mareku 0 Comments

Sociaal Realisme

11:46 mareku 0 Comments

Afgelopen dinsdag tijdens de laatste kookles van Pat van der Wall Bake kwam ik in de hal een catalogus tegen van galerie nr 50. Er bleek vandaag een veiling te zijn van russisch sociaal realistische schilderijen en aquarellen. Eddie en ik kochten er 5... Nu nog kijken waar we dat weer allemaal op gaan hangen. De gallerie is van Jacques Monasch, de PvdA strateeg en het wemelde dan ook van de socialisten (die natuurlijk en gelukkig voor ons niets boden).