Dolf in Naarden

08:06 mareku 0 Comments

Dolf had een (mooie) stand op de kunstbeurs in Naarden. Hij had al wat zaken verkocht en de tentoonstelling werd goed bezocht. Jammer dat het echt "goois" publiek was. Voor ons zat er qua spullen niets tussen, dus hebben we niets gekocht.

YouTube

20:45 mareku 0 Comments


Er is weer wat nieuws: Flickr voor video's en het heet Youtube. Leuk is dat je de filmpjes heel makkelijk kan delen via weblogs. Je zult het hier dus wel vaker tegenkomen. Je kunt bovenstaand filmpje dus gewoon afspelen - rare jongens die chinezen...

Lunch met Gilbert

14:26 mareku 0 Comments

Vanmiddag lunch met Gilbert van Yahoo gehad. Gelukkig is het morgen zaterdag want twee dagen lunchen in De Kas is ook wel weer genoeg.

Take Dammen

12:34 mareku 0 Comments

Take Dammen nam gisteren afscheid van de ING Bank. Take was de grote man achter "De NMB denkt met u mee" en de naamswijzigingcampagne van de NMB naar ING om maar wat wapenfeiten te noemen. Zelden iemand ontmoet met zo'n voortdurende energie en enthousiasme.

Ik stem op Jamaique

20:44 mareku 0 Comments

Omega 3

20:41 mareku 0 Comments

Opeen in alle media: Omega3 is goed voor je! Wisten we natuurlijk allang. Zelfs Eddie neemt de pilletjes tegenwoordig, al proeft hij, als enige ter wereld, een duidelijke vissmaak!

Koude douche

20:37 mareku 0 Comments

Douches Froides, een film van Anthony Cordier. Gaat over twee jongens, judo en (helaas) ook nog een meisje... :-) Emule is alweer druk aan het loaden.

Funda headquarters...

16:05 mareku 0 Comments


Impressie van ons nieuwe kantoor. Dit is de keuken. :-)

Interviews

13:00 mareku 0 Comments

Onze nieuwe feature: virtuele wandeling in de buurt"levert enorm veel reacties op. Tot in Australie en de VS aan toe komen journalisten met het verhaal. Dit stond er in het FD en vanochtend was ik op Business News Radio te beluisteren...

Ze is er weer!

12:54 mareku 0 Comments

Marijn is weer terug uit Afrika en zit weer als van ouds tgenover me...

Dames op de bank

12:52 mareku 0 Comments

Mien en Ger (en teun natuurlijk)