Nou Moe! en nog wat

20:15 mareku 0 Comments



Schrijf ik een paar dagen geleden nog over Cote 'd Azur, die nieuwe film van Olivier Ducastel, gaat ie gelijk hier in premiere... Morgenochtend dus maar eens kijken wat het geworden is. Nou nog wat: tijdens het opzoeken van de tijden voor de Cote, kwam ik een andere film tegen, die juist vandaag voor het laatst speeld: Grande Ecole. een film over een soor HEC in Frankrijk en een ingewikkeld relatiedrama (iedereen is verliefd op iedereen, je kent dat wel). Maar: Salim Kechiouche speelt mee! (De foto's zeggen genoeg dunkt me). Ik maak me alleen zorgen want hij heeft een grote bult op zijn rechterboven been. Dat is een paar keer duidelijk te zien want die jongen loot de hele film in zijn nakie (samen met een waterpoloteam trouwens, maar dat is een ander verhaal). Salim ken je natuurlijk via Pierre & Gilles, waar hij ...uh... Salim is (!) en Said.

Chucky schoenen

10:30 mareku 1 Comments


hehe eindelijk dan gevonden, natuurlijk gewoon hier om de hoek by Footlocker... Heel San Francisco afgelopen, half Berlijn gehad. Steeds maar weer op zoek naar Chuck Taylors van Converse in het Wit. 1 probleempje blijft helaas: ze lopen voor geen meter.... :-)

Down...

09:58 mareku 0 Comments



Gister vroeg thuis want heel funda (kantoor) was down... :-(
Zonder Internet en Microsoft Exchange kan je eigenlijk helemaal niets meer doen - niet eens je eigen blog bijwerken ;-)

Erkan en Sandor zijn tot laat in de avond bezig geweest om de boel weer aan elkaar te plakken en het is gelukt!

Cote d'Azur

10:59 mareku 1 Comments

Ik zag gisteren een bericht over de nieuwe film Cote d'Azur crustacés et coquillages van Olivier Ducastel. Hij is ook de schrjver en regiseur van twee van mijn favoriete films: Drole de Felix en Mon vrai vie a Rouen. Kan niet wachten tot ie uitkomt in de Nederlandse Bioscopen.



De NVM Intern

16:06 mareku 0 Comments


Ik en Ger...

Voor de nieuwste uitgave van de NVM Intern hadden Ger Hukker en ik een interview. Het resulteerde in een goed verhaal met leuke foto's, waarvan dit er eentje is...

Marque op planet

Krijg nou wat! Kom ik vandaag een website tegen waarvan ik het bestaan al geheel niet meer wist. En het is - uh.. - mijn eigen website op planet! Het was een photoshop probeerseltje, niet erg gelukt want je kunt alleen de foto's zien en als jij uitvindt hoe je het onderschrift per foto kan lezen, ben je een knappe bol. Trouwens ik heb nog meer van die ouwe zooi op internet staan:
marque op fotopages
marque op cybercom
marque op tripod deze is compleet kapot..

Foto's

09:48 mareku 0 Comments


vandaag weer eens een bezoekje genomen bij iStockphoto de site voor goedkope en legale stockfoto's. Ik heb een tegoed gekregen omdat ik NAPP member ben. Kijk ook eens bij de pro versie. Meer en nog betere foto's (tegen pro prijzen...)

Zorgen over Stuart...

13:25 mareku 0 Comments

Ik maak me een beetje zorgen over Stuart Wolff. Hij was de CEO van Homestore, weet je nog wel en in 2001 heb ik hem ontmoet in San Francisco en later ben ik nog langsgeweest in Westlake Village in het hoofdkantoor van Homestore. Nadat hij in january 2002 Homestore verliet heeft de SEC en de US department of Justice een aanklacht tegen hem ingediend voor fraude en criminele handelingen... Hij heeft barter deals met AOL "per ongeluk"opgevoerd als omzet en zo de resultaten (en de beurskoers) van Homestore opgeblazen. Dat hielp natuurlijk wel toen hij zijn optie voor een slordige $ 800 miljoen verzilverde :-)

Nu voert hij actie om zijn advocaatkosten vergoed te krijgen van zijn oude bedrijf, Homestore. Hij geeft aan ca. $ 6,3 miljoen nodig te hebben. Wat is ie van plan? Een heel advocatenKANTOOR kopen of zo iets?! Zoals we allemaal weten van Ally (McBail) zijn advocaten in de VS peperduur, maar zo duur?

Nou goed, voorlopig is hij op borgtocht vrijgelaten en moet hij in California blijven, niet zo erg als je je beseft dat hij een enorm landgoed bezit.

Lees hier een stukje van inman nieuws hierover:

"The criminal case against Wolff, filed in April 2005, contains charges of securities fraud including falsifying corporate books and records, lying to accountants, insider trading, providing false statements in quarterly reports, and circumventing internal accounting controls, according to the indictment. Bail was set at $250,000 in May 2005, and he subsequently posted bond and remain under minimum pretrial supervision, with travel restricted within the state of California."

Ronald op de zelfde boot natuurlijk

10:02 mareku 0 Comments


IMG_2261
Originally uploaded by marque joosten.

Max op de webboot

10:01 mareku 0 Comments


IMG_2283
Originally uploaded by marque joosten.

Hans was er ook

10:01 mareku 0 Comments

f
IMG_2259
Originally uploaded by marque joosten.

Op de boot


IMG_3938
Originally uploaded by AartN.
Dit is een foto van Aart met zijn nieuwe EOS 350D. Ik heb deze twee jongens tijdens de GayPride Amsterdam 2005 helemaal gemist... Aart heeft daar toch meer oog voor blijkt. :-)