Zorgen over Stuart...

13:25 mareku 0 Comments

Ik maak me een beetje zorgen over Stuart Wolff. Hij was de CEO van Homestore, weet je nog wel en in 2001 heb ik hem ontmoet in San Francisco en later ben ik nog langsgeweest in Westlake Village in het hoofdkantoor van Homestore. Nadat hij in january 2002 Homestore verliet heeft de SEC en de US department of Justice een aanklacht tegen hem ingediend voor fraude en criminele handelingen... Hij heeft barter deals met AOL "per ongeluk"opgevoerd als omzet en zo de resultaten (en de beurskoers) van Homestore opgeblazen. Dat hielp natuurlijk wel toen hij zijn optie voor een slordige $ 800 miljoen verzilverde :-)

Nu voert hij actie om zijn advocaatkosten vergoed te krijgen van zijn oude bedrijf, Homestore. Hij geeft aan ca. $ 6,3 miljoen nodig te hebben. Wat is ie van plan? Een heel advocatenKANTOOR kopen of zo iets?! Zoals we allemaal weten van Ally (McBail) zijn advocaten in de VS peperduur, maar zo duur?

Nou goed, voorlopig is hij op borgtocht vrijgelaten en moet hij in California blijven, niet zo erg als je je beseft dat hij een enorm landgoed bezit.

Lees hier een stukje van inman nieuws hierover:

"The criminal case against Wolff, filed in April 2005, contains charges of securities fraud including falsifying corporate books and records, lying to accountants, insider trading, providing false statements in quarterly reports, and circumventing internal accounting controls, according to the indictment. Bail was set at $250,000 in May 2005, and he subsequently posted bond and remain under minimum pretrial supervision, with travel restricted within the state of California."

You Might Also Like