Diana Krall - Live in Paris!

15:04 mareku 0 Comments

Vandaag is het dan zo ver - maanden van te voren al geregeld: we gaan Diana Krall live bewonderen in Olympia in Parijs. Gisteren zijn we er al naar toe gereden en het weer is geweldig. We verblijven in hotel ambassador (rue de Hausmann) en dat is geen straf...
Eddie is met name blij om te zien dat het hoofdkantoor van generali Frankrijk hier aan de overkant is gevestigd. Ik ben met name blij omdat we overal op loopafstand vanaf zitten. Gisteren na veel shoppen maar vroeg naar bed gegaan. Vanmiddag bij Le Drugstore van Publicis op de Champ des Elysees gegeten (erg leuk) en wat CD's gehaald bij Virgin.
Het concert blijkt geweldig te zijn. Natuurlijk zit het weer vol Nederlanders. We hebben goede plaatsen en voordat we het weten is het concert al weer voorbij. Leuk om een keer in Olympia geweest te zijn. Het is eigenlijk heel klein. En heel ver ergens onder de grond ver van de straat. Nadat Diana haar laatste CD (The girl in the other room) gezongen heeft met "haar" trio en wat toegiften staan we weer buiten - waar het nog steeds aangenaam zwoel is. Morgen weer terug.