Opnieuw op de trappen

00:57 mareku 0 Comments



20 jaar geleden toen Eddie en ik elkaar net kende gingen we voor een weekend naar Parijs. Op de trappen van de opera werden we vereeuwigd door een polaroid fotograaf. De foto hebben we nog steeds. Het leek me leuk om nu een nieuwe foto te hebben, maar er was geen fotograaf meer in de buurt. Dat wordt photoshoppen dus om ons weer bij elkaar te krijgen...

Eyetracking

16:26 mareku 0 Comments

Op de CEBIT kwamen we een leuk bedrijf tegen uit zweden dat zich bezighoudt met eyetracking via een simpele en eenvoudige manier. We waren direct enthousiast en zullen verdere proeven doen. Hier alvast een klein voorproefje van de startpagina van funda.nl Je ziet dat afbeelding 1 en 4 goed bekeken worden, afbeelding 3 scoort beduidend minder. Waarom? Is het omdat het afbeelding 3 is of omdat de afbeelding minder impact heeft...?
Voer voor nader onderzoek dus.

Niek en Noor

16:20 mareku 0 Comments

Gisteren weer gezellig uit eten geweest met Niek en Noor. We aten in de Spandershoeve, een hele goede goede indonees. Niek wist ons te verbazen door ons te vertellen dat hij voor het eerst in zijn leven zijn horloge heeft aangepast aan de zomertijd. Voorheen deed hij dat principeel niet... :-)

Marque op Photoshop TV

16:15 mareku 0 Comments

Tijdens Photoshopworld werden opnamen gemaakt voor een aflevering van Photoshop TV. Ik ben te zien aan het eind van de uitzending terwijl ik een foto maak. Het resultaat daarvan zie je hier boven.

Bicepspijn

13:59 mareku 0 Comments

Sander heeft weer een nieuw schema ontworpen en gister zijn we enthousiast begonnen... Mijn biceps staan nog steeds in brand... :-)
Morgen benen.

Rippen

13:56 mareku 0 Comments

Ben er achter gekomen dat ongeveer de helft van de CD verzameling eigenlijk nog nooit naar MP3 geriped is... ben dus druk in de weer en gelukkig helpt de nieuwe computer met zijn lichtsnelheid. Per Cd kost het geloof ik 50 seconden.

Tijd kost geld

13:53 mareku 0 Comments

Als je de tijd eens op een andere manier wilt lezen, kijk dan eens op tokyoflash.