Wilde rijst

17:03 mareku 0 Comments

Gisteren gegeten in Wild Rice, een nieuw chinees restaurant waar je eet op de bank. De soep sloeg ik dus toch maar over...

Ongemakkelijk

16:33 mareku 0 Comments

Eindelijk dan de documentaire van Al Gore kunnen zien: an inconvenient truth. Een hele goed film die je toch wel doet twijfelen... Ik heb het boek ook besteld maar dat is nog niet aangekomen. Al is weer hele maal terug, alle bladen en kranten schrijven over hem. Zou hij dan toch de nieuwe President van de VS worden? Zijn optreden in de film is heel sterk en zou een perfecte opmaat zijn.

Met de boot

16:23 mareku 0 Comments

Het is toch nog anderhalf uur varen van Vancouver naar Vancouver island. het weer was niet zo mooi, maar de tocht was toch heel leuk en we hadden en fantastisch uitzicht op de omgeving.
Daarna nog wel en eindje rijden naar het Tigh-Na-Mara resort, waar de meeting was. Op zich ging die goed, maar de board moest nog wel wat verder vergaderen over onze voorstellen. dat betekent dat we elkaar morgen of overmorgen weer treffen en we de boottocht nog een kertje mogen maken.

Gaarkeuken

16:22 mareku 0 Comments

Aan boord van onze nationale trots.

KLM

16:12 mareku 0 Comments

Omdat British Airways vol zat moesten we KLM vliegen. Voordeel natuurlijk rechtstreekse vlucht (en dat scheelt op 9 uur vliegen al snel een paar uur). Nadeel: geen bed, oud toestel, slecht eten, haperende tv en zo kan ik nog wel even door gaan. In de krant stond vandaag dat KLM uiterst winstgevend is met name dank zij het kostenbesparingsprogramma... Zouden ze niet doorhebben dat stoppen met investeren in kwaliteit en customer service op een gegeven moment de klanten wegjaagd?
Voorlopig heb ik mijn buik (letterlijk) weer vol van de KLM en wordt het gewoon weer BA.

Vancouver

16:06 mareku 0 Comments

Voor een belangrijke ICREA board meeting in vancouver. Eigenlijk moeten we op Vancouver Island zijn, maar Marijn en ik geven de voorkeur aan de grote stad.

WK

16:00 mareku 0 Comments

Gelukkig doet Henrik Larsson mee dan hoeven we niet de hele tijd op de bal te letten...

Richard en Alfredo

15:46 mareku 0 Comments

Diner met Richard en Alfredo, Timo en Nora en eddie in la Rive. De speciale Funda WK toeters deden het goed en het hele amstelhotel was wakker...

Eindelijk een nieuwe Joe Keenan

15:38 mareku 0 Comments

ik denk dat we er wel 10 jaar op hebben moeten wachten, maar eindelijk is daar de nieuwe Joe Keenan. Amazon bracht vandaag "Lucky Star" en gelukkig zijn alle vertrouwde helden (Philips, Gilbert en Clair) aanwezig in dit nieuwe avontuur. P.G. Woodhouse had het niet beter kunnen schrijven. Ik zal me moeten inhouden het niet direct vandaag uit te lezen...

Dorpje

12:09 mareku 0 Comments

Gays in Illinois...

Ondertussen in Waschau

11:37 mareku 0 Comments

Verontruste moeders betogen tegen de homodemonstratie dit weekend in Warschau. Hebben ze wel goed naar hun eigen borden gekeken? Zijn die heiligen ook homo's? En wat een merkwaardig verbodsbord: Is dat bedoelt om aan te geven dat er geen sex mag plaatsvinden op straat of wat? :-)
(trouwens als je zo die koppen ziet van die vrouwen dan wordt je vanzelf wel homo... Je zal er maar naast wakker worden)