Photoshop cursus! II

12:40 mareku 0 Comments

Dit is zo slecht geshopped dat niemand dit toch serieus kan nemen?...

Frans Heus

12:37 mareku 0 Comments

vanavond met de directie (en partners) van Generali gegeten ter gelegenheid van het (tweede) afscheid van Frans Heus. Het eten in De Nederlanden was lekker en het gezelschap aangenaam.

handbagage

10:28 mareku 0 Comments


Een ramp was vandaag net voorkomen: 20 vliegtuigen zouden opgeblazen worden op de vlucht van Londen naar de VS. Klaarblijkelijk denkt de politie dat de bommen in vloeibare vorm aan boord gesmokkeld zouden worden, want alle handbagage en met name meegebrachte vloeistoffen zijn vandaag verboden vanaf de Engelse luchthavens. Alleen "(...)maandverband en tampons mogen mee aan boord in een doorzichtig plastic tasje."
Even wachten met boeken naar New Orleans in november dus tot dat duidelijk wordt hoe lang dit gaat duren...

Photoshop cursus!

10:53 mareku 0 Comments



Adnan Hajj is fotograaf in Libanon en maakt foto´s voor Reuters van de oorlog daar. Hoewel: maakte foto´s want hij is ontslagen. Hij dikte de foto´s wat aan met echt heel amateuristisch Photoshop werk. De foto onder is het orgineel. De foto daar boven is het orgineel volgens Reuters (volgens anderen een bewerking van de eerste foto). De bovenste foto is waar Adnan mee aankwam... Gekloonde rook, flatgebouwen gekopieerd: echt rommel!
Dat hij er in eerste instantie mee wegkwam is een raadsel...

Toch maar boksen?

11:02 mareku 0 Comments

Zeventien stuks (´s morgens dan...)

16:20 mareku 0 Comments

Vanochtend begonnen met mijn Leukic, Gakic en Creakic Stack kuur... Als mijn spieren nu niet groeien ligt het echt aan mijn DNA... :-)
Op traningsdagen zoals vandaag betekent dat in totaal 23 pillen slikken. 17 bij het ontbijt (2 omega-3, 1 multivitamin, 3 leukic, 3 creatic en 8 gakic) en vanavond nog eens 6 (3 leukic, 3 creatic). Samen met de proteiene en de gluatimine neem ik toch al behoorlijk wat supplementen zo...