Vriendschapsglas

12:46 mareku 0 Comments

Het vorige glas zaten we net naast (scheelde € 50...) maar goed niet getreurd er is er nog eentje te koop. Niet zo'n fraaie als de vorige maar toch. Komende week bij Christies in Londen. Mij benieuwen...

Olaf Wildeboer

12:45 mareku 0 Comments

Nederlandse / Spaanse zwemmer

Fundarun

08:25 mareku 0 Comments

Vanmiddag was de traditionele Fundarun in het Amsterdamse bos. Als funda deden we het heel goed: Jeroen was no. 1 op de 5 km mannen en Marijn no. 1 op de 5 km vrouwen. Het was tropisch warm en na afloop waren de lopers ook kapot.
Ik liep zelf niet mee: ik geloof dat ik niet zo geboren ben voor hard lopen. Ik krijg binnen de kortse keren allemaal "kleine zeurderige pijntjes" - mijn achillespees, mijn knie, mijn voet: het is altijd wel wat. Ik blijf maar fietsen afgewisseld met wat interval training denk ik.
Maar volgens Huib mogen alleen mensen die mee hebben gelopen na afloop de douches in, dus wie weet doe ik volgend jaar toch weer mee... ;-))

Welkom!

08:23 mareku 0 Comments

De nieuwe Mercedes vanochtend opgehaald. Het bleek net de warmste dag va het jaar te zijn: 30 graden. Toeval?

Afscheid

08:20 mareku 0 Comments

De Lexus kreeg vandaag de laatste druppels levenselixer. Het is over en uit! We hebben veel plezier van hem gehad maar het wordt zomer en dus tijd voor een open dak.

Pieter

08:17 mareku 0 Comments

Vanmiddag heel gezellig gegeten met Pieter. We kennen elkaar van 23 jaar geleden en we pikten de draad op alsof er enkele weken tussen gezeten hadden... :-)
Ik denk dat ik hem nog wel vaker ga zien.

Brasserie Flo met Ilse

09:33 mareku 0 Comments

Gisteren met Ilse in brasserie Flo gegeten. Zij nam de oesters - ik hield het bij een sla :-)
Wel hadden we beide de zalm met zuurkool en dat was erg lekker. De bediening lijkt er nog ff in te moeten komen, maar verder een hele leuke tent met een echt brasserie interieur.

Zomermode

11:48 mareku 0 Comments

Jeroen en ik kregen van SkipIntro de nieuwe zomermode toegezonden... Nu kan de zomer dus pas echt beginnen...

Christies

11:17 mareku 0 Comments

Vandaag kijkdag van Christies: en er is weer een vriendschapsglas te koop... We kwamen Anna Lameris tegen en gelukkig melde ze dat zij niet op dit glas gaat bieden. Dinsdag weten we meer...

Niek Nusmeijer werd 60 vandaag en het weer liet toe dat we een hele gezellige receptie hadden in de (fraaie) tuin van Niek en Noor.