Reason

14:15 mareku 1 Comments

Vandaag maar weer opnieuw Reason geinstalleerd. Sinds de nieuwe computer heb ik dat programma eigenlijk niet aangeraakt. Toch maar weer wat proberen.

Hmmm

14:10 mareku 0 Comments

Bodar revisted

18:50 mareku 0 Comments

Een interview in het Nederlands Dagblad was de aanleiding voor Bodar's nieuwste boek. (let op link werkt NIET op zondag :-) )

Homo’s plagen Bodar

18:27 mareku 0 Comments

(uit de NRC van vandaag)
Homo -organisatie Embrace Pink heeft Tilburg naar haar zeggen „volgeplakt” met affiches waarop priester Antoine Bodar als jongeman met ontbloot bovenlijf is afgebeeld. De posters – Embrace Pink zegt dat de foto echt is en stamt uit de tijd dat Bodar zelf een homoseksueel leven leidde – zijn voorzien van de tekst Bodar, wil je me een lesje leren?
Ze vormen een protest tegen de „stigmatiserende uitspraken over homo’s” die Bodar op 8 augustus deed in een interview met N RC Handelsblad. Tegen correspondent Bas Mesters in Rome zei Bodar, die dit jaar is benoemd tot bijzonder hoogleraar Christendom, Cultuur en Media aan de Universiteit van Tilburg onder meer: „Ik vind Nederland juist een doordramland op dat terrein. Ik zeg in een nieuw boekje dat homofilie een afwijking is, maar als je dat doet, deug je niet. Ik hoor het normaal te vinden, maar ik erger me vreselijk aan die Gay Parades. Die moet ik me laten welgevallen, terwijl ze daar iets presenteren waar geen normale homofiel mee uit de weg zou kunnen.” Volgens Giovanni Nijenhuis van Embrace Pink zouden veel „doodnormale homo’s” B odar graag uitleggen dat evenementen als Roze Maandag op de Tilburgse kermis en de Gay Parade juist „zeer zinvol” zijn. „Ze laten homoseksualiteit zien in al haar diversiteit en vestigen aandacht op acceptatie van verschillen in de samenleving.
Het zijn de media die vaak uitsluitend aandacht hebben voor plaatjes die aan alle vooroordelen
voldoen. Misschien is Bodar nu beledigd, maar misschien durft hij het debat met ons aan.”


Bodar heeft inmiddels laten weten het debat aan te gaan. Hij heeft niet aangegeven of de foto echt is...

New airport screener machine shows you naked

15:23 mareku 0 Comments

Title says it all. Link to video.

read more | digg story

Babar is jarig

19:14 mareku 0 Comments

Babar is vandaag 75 jaar oud geworden. De Olifant die in 1931 uit de jungle naar de grote stad (Parijs) vluchte, word een (franse) gentleman en keert terug naar het oerwoud als koning. En dat dus al 75 jaar lang...

Pandora nu ook in een Box...

19:25 mareku 0 Comments

Pandora, de muziekdienst is nu ook lekker op de achtergrond te draaien via het programma pandora box. (met dank aan Thijs voor de tip)

Nieuwe Blackberry

13:05 mareku 0 Comments

Omdat we over zijn naar KPN hebben we allemaal een nieuwe Blackberry ontvangen. Het is echt een grote verbeteringen qua scherm, gebruiksgemak, telefoonkwaliteit en... ringtones! :-)

Time Machine

12:53 mareku 0 Comments

De voorspelling die H.G. Wells deed in 1895 in zijn boek Time Machine komt uit want Apple heeft in zijn Leopard operationsysteem een timemachine ingebouwd zodat je documenten die je verloren bent in het verleden terug kunt brengen naar het heden...