Winnaar!

18:33 mareku 0 Comments

Na een verwoede strijd tussen de giganten Saab 9-3 Cabrio, Lexus GS 300 en Mercedes Benz CLK Cabrio is de Benz als hoogste geeindigd en heeft Eric bovenstaande bak voor mij besteld. In april moet ie er zijn: net op tijd voor de eerste zonnestralen. :-)

19 jaar!

14:06 mareku 0 Comments

Vandaag 19 jaar met Eddie! We hebben samen met Noelle en Ingo het gevierd om de hoek.

Is het Spencer of Leo?

18:21 mareku 0 Comments

Acteur John Spencer, die Leo McGarry speelde in "The West Wing," stierf vandaag aan een hartaanval. Hoewel? het had net zo goed andersom kunnen zijn. In het echt leken Spencer en Leo namelijk heel erg op elkaar (zelfde drankprobleem, hartaanvallen etc.) Een topstaaltje van method acting?

Marque gaat voor Basic...

18:18 mareku 0 Comments

Eindelijk een keuze gemaakt voor de ziektekostenverzekering: de basis zonder franje (nou ja wel tandarts natuurlijk anders wordt Dr. Steinfort boos...) Ik kan weer rustig ziek worden.

pffft wat een gedoe voor zo'n familie groepje

18:15 mareku 0 Comments


We mogen weer in een jaq rijden van Ford, maar nee bedankt: we doen niet meer mee!

Venetie

18:42 mareku 0 Comments

Vandaag met Eric weer een dagje Venetie gedaan in het kader van Funda Italie. Was lekker weer en de bespreking ging ook super.

Superman beetje te super?

18:10 mareku 0 Comments


De nieuwe Superman, acteur Brandon Routh is naar de smaak van Hollywood te zwaar geschapen voor zijn nauwsluitende Supermanpak. Dat zou maar afleiden van het verhaal. De producers van Superman Returns moeten daarom zijn mannelijkheid digitaal zien weg te moffelen. Op de foto boven is dat hoop ik voor Brandon al gebeurd, want ik zie NIETS... :-)

1 terrabyte

16:06 mareku 0 Comments


Met de aanscahf van een tweede externe harde schijf (400 gig) ben ik definitief het terrabyte tijdperk beinnengetreden. Hard nodig met alle MP3's en RAW formaat foto's. (En natuurlijk de back up daar weer van...) Het ronkt inmiddels wel lekker op KP10. Kunnen ze die krengen niet zonder ventilatoren maken? :-)