Montage

16:34 mareku 0 Comments

Nu de computer het weer doet even gelijk de montage van de foto's op de trappen van de opera in Parijs gemaakt. Vergelijk maar eens met de afzonderlijke foto's van 1 april.

Lisa

15:59 mareku 0 Comments


Vanochtend even langs No&Go want ik had wat babyGap spullen meegenomen voor Lisa. Gelukkig vond ze het leuk (je weet maar nooit he?). De computer is gelukkig helemaal hersteld en ik kan me zo langzamerhand wel een Microsoft Windows XP Expert gaan noemen. Ik heb alle ins en outs wel gezien nu van dat programma (en niet van harte!)

Hij is er: mijn eerste tablet

15:57 mareku 0 Comments

Hij is heel mooi: de IBM X41 tablet (eigenlijk Lenovo nu dus). Vandaag in gebruik genomen en natuurlijk direct allerlei problemen. Had niet anders verwacht. Thuis is het helaas niet anders want daar zijn de bestanden in de Config folder beschadigd en moet ik ze via een geheime verborgen folder (system volume information) weer zien te herstellen... Was het leven maar zoals in de tv commercials: zorgeloos :-)

Jurgen

15:53 mareku 0 Comments

Vanavond gegeten met Jurgen Spelbos, Google die naam maar eens... Dan begrijp je waarom het een lang gesprek werd. Gelukkig gaat het weer een stuk beter met hem en kan hij weer uitkijken naar de toekomst in plaats van een kafkaiaans heden. We aten bij Cote Ouest (ja alweer) en ik heb het daar dus nu ook wel gehad want ze hebben of snoekbaars of steak.

Philips laptop?

15:50 mareku 0 Comments

Nog nooit van gehoord, maar gezien op heathrow een heuse laptop van Philips...?

Verder in Chicago die middag...

15:46 mareku 0 Comments



Contract!

15:43 mareku 0 Comments

De meeting werd vanochtend voortgezet en verliep zo gunstig dat we na enkele uren een loi over toekomstige samenwerking konden tekenen. Hier zie je Miriam en ik op het beslissende moment.

Diner met ICREA

15:39 mareku 0 Comments




Na een lange intensieve meeting met ICREA (International Consortium of Real Estate Associations) die overigens heel goed verloop boden zij ons een diner aan. Op de foto's zie je Carol, Naresh, Harry en Thijs. Miriam was net al naar huis toe (moest de oppas aflossen).

Joop en Ronnie

15:36 mareku 0 Comments

We hadden een afspraak met de neef van Marijn die als twee druppels water op Ronnie Tober bleek te lijken (zeker qua uitspraak). Hij had Waldo mee genomen die een kloon van Joop Braakhekke is en in Fort Lauderdale woont. Het was een gezellige lunch.

Miss Prada

23:28 mareku 0 Comments

Architectuur wandeling

23:21 mareku 0 Comments



We deden de historische wolkenkrabber wandeling van de Chicago Architecture Foundation Chicago is de stad waar het allemaa begon en vele gebouwen waren eens het hoogste ter wereld. Heel interessant om de ontwikkelingen te zien en de meeste lobbys zijn kleine kunstwerkjes op zich. We hadden een hele goede gids die ons in twee uur het hele verhaal uit de doeken deed.

Eindelijk!

23:17 mareku 0 Comments

Politie te paard... uh... Segway!

23:15 mareku 0 Comments