Op het terras van Elkaar

09:33 mareku 0 Comments

Met Elkaar

09:30 mareku 0 Comments

Met No & Go gegeten bij Elkaar vanwege Eddie's verjaardag. De setting was heel leuk en het eten voldoende qua hoeveelheid en kwaliteit).

Adressenboekje

09:24 mareku 0 Comments

Mijn moeder had een nieuwe telefoon gekocht en ik zou daarin haar telefoonnummers programeren. Toen we een paar minuten bezig waren met haar adressenboekje kwamen we tot een toch wel schokkende ontdekking: de ene helft van de personen in het boekje was inmiddels overleden en bij de andere helft van de nummers moest de omschrijving aangepast worden omdat de man inmiddels was overleden. Dus Frans en Geertje werd Geertje, Gijs en Loes werd Loes, Gerrie en Kees werd Gerrie etc etc.
Ik geloof dat de huisarts de enige nog overgebleven man is in haar adressenbestand (en dus in haar telefoon). Hoezo sterker geslacht?

Weer in het ritme

09:20 mareku 0 Comments

Probeer eindelijk weer terug in mijn (sport)ritme te komen. Door alle reizen zijn er wat gaten gevallen in mijn trainingschema. Hopelijk heb ik de komende weken/maanden tijd om weer gewoon regelmarig te trainen.

New Yorker

09:16 mareku 0 Comments

Ik heb in het vliegtuig de laatste tijd veel The New Yorker gelezen. Was zo tevreden dat ik een abbonement genomen heb en de DVD collectie van de complete uitgave vanaf 1929. Ik kreeg hem vandaag via amazon en ik ben denk ik er wel een tijdje mee bezig. Er staan ook heel veel cartoons in.

Hmmm

09:12 mareku 0 Comments

Doctor Piepers

09:05 mareku 0 Comments

Vandaag de promotie van Ingo tot doctor in de geesteswetenschappen. Hij moest zijn proefschrift "Dynamiek en Ontwikkeling van het Internationale Systeem, een Complexiteitsperspectief" verdedigen tegenover de commissie. Dat ging hem heel goed af en hij kreeg geheel verdiend zijn Bul.

Johan Lafer

09:02 mareku 0 Comments

Als laatste stop op deze culinaire reis aten we bij Johan Lafer, de duitse TV kok. Hij vindt zichzelf heel bijzonder en het hele restaurant hangt vol met foto's van Johan met beroemdheden. (James Last, Heino etc...) Het eten was redelijk.

Baden Baden

09:00 mareku 0 Comments

Interieur van de Trinkhalle.

Oops!

08:58 mareku 0 Comments

Stuk rots bij de Brennerpas boven op een auto gevallen... passagiers waren direct dood door verbrijzeling. Weg was een dag afgesloten.

Jarige Job

08:56 mareku 0 Comments

Eddie was vandaag jarig en kreeg van het hotel een bloemen ontbijt en een grote chocolade verjaardagstaart.

Bern

08:55 mareku 0 Comments

Veel mooier en leuker dan ik dacht: Bern! Toch nog maar een keer langsgaan.

Niet thuis :-(

08:53 mareku 0 Comments

Dit is het huis in Bern waar Einstein jaren gewoond heeft. Hij was niet thuis toen wij er waren...

Bernse beren

08:51 mareku 0 Comments

In Bern houden ze nog echte beren voor de bewaking van de stad... Het zijn meestal in dierentuinen geboren en getogen beren.

Geneve

08:49 mareku 0 Comments

Het zal wel aan de eenzame diplomaten liggen, maar dit is het roerstokje dat ik kreeg bij een cola light in Geneve... :-)