A Terrifying Message from Al Gore

13:40 mareku 0 Comments

Zand naar het strand brengen

18:52 mareku 0 Comments

Vandaag een "bosdag"op het strand. De strandtent Take Five was zo vriendelijk ons in een rustig hoekje te laten werken. Op het strand werd intussen opgehoogd door Herman...

StarTrek: The Auction

09:25 mareku 0 Comments

In Oktober is er bij Christies New York de grote StarTrek veiling. De catalogus kost al € 500...
Het pak van Captain Picard is ingeschat voor € 10.000 en een prop uit het dashboard van een starship kost ongeveer € 5.000.
Ik twijfel nog of ik toch niet alleen de catalogus moet kopen :-)

Master's Choice

18:37 mareku 0 Comments

De laatste avond van het Nationaal Ballet met de keuze van Hans van Manen. Het was perfect: de setting, licht de muziek en natuurlijk de choreografie. Ik vond de muziek van Paul Hindemith heel goed en dat voor 1924...
(foto door Erwin Olaf...)

Erwin Olaf: Beste fotograaf ter wereld

12:36 mareku 1 Comments

Tijdens de International Color Photography Awards (zeg maar de oscars voor fotografie) is Erwin uitgeroepen tot beste fotograaf ter wereld en met name voor zijn serie Hope (en dus Boxing School). Wordt toch tijd dat ik deze foto eens ga ophangen...

Kaatsu

11:56 mareku 0 Comments

Rare jongens die japanners: een nieuwe vorm van training: Kaatsu is het met banden afknellen van de spieren terwijl je daar belasting opzet. Het schijnt de spieren meer te beschadigen (dat geloof ik direct) en daarmee meer spiermassa te geven.
Ik hou het maar bij de gewone trainingsoefingen... :-)

Slaaaaaaaaaaaap

11:50 mareku 0 Comments

vandaag de hele dag lekker geslapen om de negen uur tijdsverschil te overbruggen...

A prairie home companion

15:59 mareku 0 Comments

Gisteravond maar weer naar de film geweest: de nieuwe van Robert Altman, A prairie home companion. Een film eigenlijk zonder verhaal. Je ziet een aflevering van een live variete zaterdag avond radio programma. De acteurs zijn echter zo goed dat dat verhaal (welk verhaal?) helemaal niet belangrijk is... Heb genoten met name ook van Woody.

Abercrombie in the rebound

15:58 mareku 0 Comments

Tsja zonder kleren isAbercrombie toch nog het beste merk...

Abercrombie is dood leve Amercian Eagle

15:40 mareku 1 Comments

Amercian Eagle was altijd e goedkopere kopie van Abercrombie & Fitch, maar nu A&F de weg volkomen kwijt is en AE vasthoud aan de oorspronkelijke formule en de kwaliteit heeft verbeterd is het opeens een heel goed merk geworden.
Gelukkig want zo had ik nog reden om wat te shoppen...

De boot gemist...

15:31 mareku 0 Comments

We hadden een afspraak om een uur of 4 in het resort op Vancouver Island voor de follow up van onze bespreking van gisteren. Ruim op tijd stonden we klaar voor de boot van 12:30 naar de overkant. De mevrouw bij het ticketoffice zei dat er een kans was dat we een sailing moesten wachten, maar gelukkig begon de rij al snel te bewegen en reden we door de slagbomen. Daarna de oprit op van de boot en... konden we als laatste auto net NIET meer mee.
Volgende boot pas om 3 uur. dat zou betekenen dat we in het resort bijna geen tijd mer zouden hebben. We zijn dus maar omgedraaid en de boot de boot gelaten. Morgen op het vliegveld praten we verder.