Beide moeders waren jarig

22:59 mareku 0 Comments


Vanavond samen met Eddie met Mien en Ger gegeten bij de bokkedoorns. Het was hun verjaardag afgelopen week en de beide zussen hadden wel een uitstapje verdiend. De bokkedoorns heeft twee sterren en dat is goed te merken: het was overheerlijk...

Oops!

13:35 mareku 0 Comments


Het ANP verspreidde gisteren een onjuist bericht over funda: we zouden hypotheken gaan verkopen. Hoe ze er bij kwamen is een raadsel en gelukkig recticifeerden ze vrij snel. Maar sommige redacties (zoals deze hier van de Volkskrant) wilden vroeg naar huis en plaatsten gewoon het onuiste bericht. Zucht: wanneer kijken journalisten nu eens wat verder in plaats van allerlei zaken klakkeloos te plaatsen. Volgende week persconferentie: hopelijk kan ik dan wat zaken rechtzetten.

Dweil

13:23 mareku 0 Comments


Generali bestaat tig jaar en heeft aan alle medewerkers een jas gegeven. Nou ja: jas, het is meer een dweil. Eddie heeft beloofd hem nooit mer aan te trekken. Gelukkig maar :-)

Billy T. Jones

13:19 mareku 0 Comments

Uit de New York Times van vandaag... een foto van Billy T. Jones, danser en choreograaf: aardig sixpackje - en de man is 53 ! :-)
Tsja daar kan marque niet tegen op...

Ipod nano revisited

12:52 mareku 0 Comments

Wat gebeurd er als je de nieuwe iPod laat vallen en er overheen rijdt met een Passat? In eerste instantie niet veel - het scherm gaat kapot. maar deze jongens waren uit op totale destructie en het is ze gelukt....

Maaku

21:48 mareku 0 Comments


Vandaag met eddie de kerstvakantie voorbereidt. We gaan naar Japan (Tokio en Osaka) en Nieuw Zeeland. Ik kwam op Internet een naam vertaal programma tegen. Mijn naam wordt dus Maaku in het Japans en zo schrijf je het.