Nooit gedacht...

12:49 mareku 0 Comments


Vandaag de Sony RDR HXD-710 aangeschaft: een DVD recorder et harde schijf. Nooit gedacht dat dit zo'n leuke en handig apparaat zou zijn. het werkt direct en heeft een prima beldkwaliteit. Nu de UPC digitale televisie box nog en we kijken heel anders televisie. :-)

Boxerbroek

15:29 mareku 0 Comments

Altijd je al afgevraagd waarom een boxerbroek zo groot en wijd is? Dit hebben de jongens er namelijk onderaan... Hmmm het lijkt een beetje op een "up and go"... :-)

Hans en ik

15:28 mareku 0 Comments

Gisteren met Hans in de hemelse modder gegeten. Was erg lekker. Hier zie je ons op de zeedijk.

Hmmm

16:22 mareku 0 Comments

verhuisbericht

16:18 mareku 0 Comments

De evaluatie van de tweede serie verhuisbericht was erg goed. De kijkcijfers blijven heel hoog (boven de miljoen kijkers) en zelfs de herhalingen van seizon 1 doen het goed. Midden april zou er een derde serie kunnen komen. De eerste stappen van funda op tv gebied verlopen dus prima.

Arme Timo

15:17 mareku 0 Comments

Timo in het gips. Was gisteren ff bij hem op bezoek. Hij had in Alex (Frankrijk) zijn auto daar aangeduwd en brak toen zijn achillespees - Vraag het mij niet: ik weet ook niet hoe die dat voor elkaar krijgt. Effin: wekenlang nu in het gips en maanden revalideren...

Quote!

16:05 mareku 0 Comments

Ik sta in het februari nummer van de Quote in e rubriek "Op de weegschaal"...

Moeilijk

16:04 mareku 0 Comments

Joost deed nogal moeilijk vandaag in een krappe parkeergarage waar we terecht kwamen tijdens een bezoek aan de mannen van NVM BOG... :-)

Bart is er.

16:02 mareku 0 Comments

Bart uit maleisie is over om een businesplan te maken. Hier zit hij met Eric druk te rekenen om het budget rond te krijgen.

Hope -boxing school

16:00 mareku 0 Comments

De foto van Erwin Olaf (zie zaterdag) was nog te koop! Gelijk gedaan dus en we hebben nummer 5 van een serie van 12.

Mike - de parkeerautomaatplunderaar

09:27 mareku 0 Comments

Centenkwestie

09:04 mareku 0 Comments

Toen we gisteren parkeerden in de Henri Polaklaan dacht ik handig te zijn en al het klein geld als parkeergeld te gebruiken. Met bakken vol gingen de 20 cent muntjes gretig in de automaat tot dat die weigerde nog meer munten te slikken. We konden maar een uurtje parkeren, te weinig dus drukte ik op cancel. Het gevolg was dat alle munten teruggegooid werden in het bakje en het klepje muurvast kwam te zitten: weg geld!
Gelukkig kon handige Mike later met een aardappelschilmesje het geld eruit wurmen... :-)

Marc

09:01 mareku 0 Comments


Marc kwam vandaag ff langs om weer wat video's te lenen. Hij heeft een nieuw huis gekocht bij het oosterpark, ben benieuwd!

Met het WK ben ik in Zwitserland...

08:50 mareku 0 Comments

Nu het WK er echt dreigt aan te komen in Duitsland, tracht Zwitserland de liefhebbers van echte mannen naar hun land te trekken met een filmpje en met succes...