Hmmm.. :-)

17:18 mareku 0 Comments

Wubbo

17:15 mareku 0 Comments


Wubbo Ockels is in het ziekenhuis opgenomen. Bijna 20 jaar nadat hij 7 dagen als eerste Nederlander in de ruimte was. In die twintig jaar is ie wel ongelooflijk oud geworden he?

Ajax blij

08:45 mareku 0 Comments


Ajax zit in de champions League en de jongens waren er erg blij mee... ;-)

Niek en Noor

19:37 mareku 0 Comments


Vanavond lekker gegeten bij Cafe Roux met Niek en Noor. Het blijft elke keer weer een plezierige verrassing hoe Domingo en Noel van Roux de avond zo aangenaam kunnen verzorgen. Het goot uit de lucht toen we teruggingen en Eddie's Todd's waren dan ook doorweekt... :-)

Arnold in the rebound

13:04 mareku 0 Comments

Om het schrikbeeld weg te nemen van Arnold op zijn tachtigste... hier een plaatje van toen hij 20 was... :-)

Stoppen met trainen?

12:51 mareku 0 Comments

Vandaag toch wel geschrokken... Ik ben de bijbel van bodybuilding aan het lezen van Arnold (Schwarzenegger) en vind het een heel goed boek: een must eigenlijk voor iedereen die aan krachttraining doet. Maar waar doen we het allemaal voor? Om je lekkerder te voelen, maar ook toch om er een beetje beter uit te zien. Nu en straks. Bij Arnold is dat straks niet helemaal gelukt... ;-)
Bijgaande foto deed me toch even beseffen, dat het wel eens allemaal voor niets kan zijn.


Het ruime sop op met Generali

16:54 mareku 0 Comments


Gister met Eddie op de SAIL boot van generali naar de bootjes gaan kijken. De belangrijkste intermediairs met hun partners waren uitgenodigd en al met al waren we met 120 mensen aan boord. Geukkig was het redelijk rustig zodat we alle schepen mooi konden zien. Een prachtig vuurwerk sloot de avond af. Ik heb veel met Johana de vrouw van Eddie's collega Gerrit gesproken. Hun zoon Chris is een beetje ontspoord... kijk maar eens op zijn website. Johana heeft daar de handen vol mee. Verder de gebruikelijk zondagdingen: hardlopen, photoshoppen (en dus nu ook "Painten" met Painter IX) en wat gelezen. (Tipping Point van Malcolm Gladwell - een uitstekend boek over het waarom van bepaalde rages en trends)

Haarlem Jazz

17:12 mareku 0 Comments


Gisterenavond op uitnodiging van mijn hele oude vriend (in die zin dat ik hem al sinds mensenheugenis ken :-) ) Ernst naar de Haarlem Jazz geweest. Hij is penningmeester daarvan, zo doende! Helaas kwamen we een beetje op een verkeerd moment want na 20 min was de act in de grote tent alweer klaar. Om de hoek van de grote kerk stond echter Dory Oosterhuis te zingen en werd het zo een hele leuke en goed gezongen avond...