Zoek de verschillen

16:35 mareku 0 Comments


De Hemelse Modder foto is geshopt!

Sothebys

16:03 mareku 0 Comments



Bij Sothebys volgende maand een veiling van foto's, waarvan de bovenstaande mijn bijzondere interesse hebben :-) Mohamed Ali, Gilbert&George en Ajax (van Paul Huf).

Funda AVA en de Hemelse Modder...

16:09 mareku 0 Comments



Vandaag was de jaarlijkse algemene aandeelhoudersvergadering van Funda NV. De opkomst was hoog en de stemming opperbest. Alles wat we als directie voorstelde werd unaniem goedgekeurd. Het traditionele diner na afloop in de Hemelse Modder was dan ook heel ontspannen en feestelijk. De pakistaan nam een aantal foto's met zijn direct klaar klik klak en boven zie je het resultaat. Ik zal kijken of ik er nog wat van kan maken met Photoshop dit weekend.

christies

15:54 mareku 0 Comments



Bij de European Noble & Private Collections veiling bij christies volgende week zijn een paar aardige dingen, een zuil met Napoleon, een meissen porcelein struidvogel (met danseres) en een vriendschapsglas. Komend weekend zijn de kijkdagen...

Kandidaten voor een gezichtstransplantatie I

10:36 mareku 0 Comments


Ben Cramer

Penislengte van belang voor zelfwaardering homo's

09:51 mareku 0 Comments


De lengte van de penis is bij homoseksuele mannen van directe invloed op de tevredenheid over hun eigen lichaam en hun zelfwaardering. De meeste homomannen vinden een groter geslachtsdeel ideaal en daaraan voldoen is gerelateerd aan meer tevredenheid en zelfwaardering.Tot die conclusie komt psycholoog en seksuoloog dr. Liesbeth Woertman, hoofddocent klinische psychologie van de Universiteit Utrecht.

Ik ben erg tevreden over mijn lichaam.... :-)

Hmmm

21:37 mareku 0 Comments

Big Eden

21:49 mareku 0 Comments


Big Eden is wel even wat beter dan Broke Back Mountain. Zelfde landschap, zelfde setting, maar een mooi verhaal en een hele goede afloop: zo kan het dus ook! :-)

Broke back mountain en de waarheid.

18:01 mareku 0 Comments

Vanaf vandaag in een enkele bisocoop: Broke back Mountain. Wij zagen hem vandaag al op de PC en hij is geweldig...uh....lang en saai. Toen ed weer wakker schrok kwamen we tot de conclusie: Het is een echte hollywood homo (lees: probleem) film. Als je homo bent leef je ongelukkig en ga je snel dood. Gelukkig zitten er leuke beelden in - zie boven. :-))