Met wie ik graag op de kamer zou liggen...

15:54 mareku 0 Comments

Uit de verzekering gegooid

15:50 mareku 0 Comments

Vandaag was het dan zo ver: een grote enveloppe met inhoud van NVS (of Menzis zoals ze vanaf 1 januari gaan heten). Door het nieuwe zorgstelsel houdt de 1ste klasse verzekering op en is mijn kans op een 1 persoonskamer voorgoed verkeken (of ik moet iets heel ergs krijgen natuurlijk...) Nou ja wie weet is een 4 persoonskamer met leuke jongens wel zo goed voor een voospoedige genezing... :-)

Fotolijstje

15:48 mareku 0 Comments

We hadden er al eentje staan van Deawoo, maar het beeld daar van is niet echt geweldig. Nee dan de nieuwe Philips Photo Display een goed LCD scherm en een mooi lijstje. Ben de hele avond bezig geweest onze top 100 allermooiste plaatjes uit te zoeken en die worden nu mooi weergegeven op de lijst :-)

Hand

16:39 mareku 0 Comments

We hebben nieuwe scanners vandaar... :-)

sportschool

16:29 mareku 0 Comments


Ik ben nu van DRIE sportscholen lid: Fitness First (mijn ouwe school...), Sport City (funda sportschool) en Club Sportive (mijn nieuwe sportschool).
Sport City is wel aardig maar doet niks aan krachttraining - daarom dus ook Club Sportive, die is ook nog eens om de hoek op de haarlemerhoutuinen.

Gisteren gespind met Ivar, Huib en Joost bij SportCity - ze hebben nog wel wat inloopproblemen want de airco deed het niet en de zaal stoomde aan het eind... :-)

Hmmm...

16:27 mareku 0 Comments

Pakjesmiddag

16:23 mareku 0 Comments

Vanmiddag was de traditionele pakjesmiddag bij Funda. Sinterklaas was al snel dronken en zwarte piet verkondigde louter wartaal. Dat weerhield ons er niet van onze pakjes en surpises te pakken en met elkaar te lachen om alle onzinnige gedichten. Ik had een energy bar als surpise met daarin.... juist: energy bars maar ook een abo op Men's Health...

Ik eis deel twee NU!

12:05 mareku 0 Comments



1894. Adrian Mayfield is zestien jaar en ontevreden met zijn leven en zijn suffe baantje bij Victor Procopius Herenmodepaleis. Wanneer hij op straat komt te staan, begint hij aan een zwerftocht door Londen, op zoek naar zijn dromen, de Grote Liefde en het Grote Geld. Maar dat valt niet mee als je voor een penny geboren bent en ook nog eens de pech hebt op kerels te vallen...
Adrian komt Oscar Wilde en zijn gevolg tegen en heeft zijn eerste "romantische" ervaringen.
Leuk boek om binnen een paar uur uit te lezen. Er moet nog een deel twee komen, maar niemand weet nog wanneer (!). Ik ben inmiddels verslaafd en heb dat tweede deel dus NU DIRECT nodig.... :-)

Pandora

11:58 mareku 0 Comments

Wow! Sinds ik via Thijs (dank!) Pandora heb ontdekt is er wel wat verandert op KP10. We streamen nu onze eigen radiostation naar binnen. Zelden zo iets gezien: supermakkelijk en ongelooflijk resultaat. Probeer maar eens en jij bent ook om. Dit is de toekomst!. Uh... nou ja het is er dus nu al...
Wel jammer dat ik nu geen reden meer heb om een zwarte glanzende nieuwe 60 gig iPod aan te schaffen... :-)