Turks Fruit

13:36 mareku 0 Comments

Op uitnodiging van Canali waren Eddie en ik in Carre om Turks Fruit de Musical te zien. Het was een rauwe voorstelling, maar wel goed. :-)

Porsche Cayman

12:59 mareku 0 Comments

Vanmiddag bij Porsche langsgeweest om de nieuwe Cayman te bewonderen. In het echt ziet ie er nog beter uit... :-)

Zomermode 2006

15:25 mareku 0 Comments

Uh... nog ff over nadenken. Dit is trouwens mijn 200ste blog post! :-)

Marijn is jarig!

13:09 mareku 0 Comments

Marijn werd vandaag 35 en ze kreeg - eindelijk! - een paar spinning schoenen van mij. Ondanks dat ik gister nog haar schoenmaat via slinkse wijze gevraagd had, waren ze nu plots een maat te klein ("Ik wil graag 38 hebben, maar ik ben maat 39...") Begrijp jij het nog? Let ook even op haar linkerpols: een bling bling Gucci van Merel.

Funda en Google Earth

13:21 mareku 0 Comments


Mijn interview met Emerce heeft enorm veel reacties opgeleverd. Zo stond het ook op nu.nl, had ik een interview bij Business News radio en stond het vanavond ook in het NRC. Nu nog zorgen dat het ook live komt te staan... :-))

Olaf Stevens

08:44 mareku 0 Comments

Gisterenmiddag samen met Marijn Olaf Stevens bezocht, een glaskunstenaar. We zijn op zoek naar een object voor het eerste lustrum van funda volgend jaar. Olaf bleek heel aardig en had schitterende objecten staan. Hij maakt een offerte voor wat we van plan zijn.

verhuisbericht

08:33 mareku 0 Comments


Het tv programma dat ik samen met winston produceer is gelukkig nog steeds een succes! hadden we vorige week bijna een miljoen kijkers te pakken, gisterenavond herhaalden we het wapenfeit ondanks dat er voetbal op NL2 te volgen was... Er is inmiddels ook een magazine on line gekomen.

Nieuw kantoor

08:27 mareku 0 Comments

Iedereen was wild enthousiast vanochtend toen we vanochtend begonnen in ons nieuwe funda kantoor (hoewel nieuw: we zijn weer terug waar we ooit begonnen...). Het is een hele strakke ruimte geworden met veel licht en wat speelse elementen in de vorm van gekleurde schuimmuren. Eindelijk konden we ook weer het aquarium weer uit de opslag halen. Het duurt nog even voordat er weer vissen in kunnen. Een nieuwe fase voor funda is aangebroken!

Mohammed Ali

13:00 mareku 0 Comments


This shot by Carl Fischer, based on Andrea del Castagno's painting The Martyrdom of St. Sebastian, was intended as a comment on Ali's refusal to be drafted and fight in Vietnam, sacrificing his championship title and income at the peak of his career.

En beter nog: Eddie en ik hebben deze foto gekocht op de PAN! We hopen hem over een weekje of twee te kunnen ophangen...

100

11:06 mareku 0 Comments

Van de week 100kg squat en 100kg dead lift gehaald, nu nog ff 100kg bankdrukken om eindelijk over de magische 100 grens te zijn! :-)