Design

05:47 mareku 0 Comments

Als je wilt weten wie de paperclip heeft uitgevonden of de veiligheidsspeld of al die andere op het eerste oog zo gewone niets-aan-de-hand voorwerpen dan moet je dit boek lezen. Eddie kreeg het voor zijn verjaardag van No & Go en sindsdien is het een feest om er elke dag even doorheen te bladeren. Het is de ultieme encyclopedie van vormgeving.

Rupert in zijn nakie

05:38 mareku 0 Comments

Baron Rupert Du Sigikid III is in alle staten, al merk je dat niet direct aan hem: hij blijft altijd glimlachen. Doordat hij vaak voor het raam zit (meestal om te kijken of ik of eddie al thuis komen) is zijn kostuum ernstig verkleurd door de zon. De afgelopen weken werd dat zo ernstig dat hij met goed fatsoen eigenlijk zich zo niet meer kon vertonen.
Vandaag nam hij dan ook het besluit omin Bed te blijven liggen en zich niet meer aan te kleden.
Nu moet ik maandag toch naar San Francisco dus heb ik hem voorgesteld om mee te gaan en daar ter plaatse aan een lokale kleermaker te vragen om een nieuwe outfit voor hem te ontwerpen. Rupert ging direct akkoord. Gelukkig heeft hij nog zijn diplomatieke status en hoeven we verder geen visa te regelen. :-)

Morse

19:15 mareku 0 Comments

Na het debacle met Derrick snel overgestapt op Morse en de de box met alle afleveringen besteld (33 disks). Het is een verademing en ik denk dat dit een blijvertje is... overigens bij de AD filmshop te koop voor een prikkie. scheelt ongeveer 100 euro...

Gay Games

14:52 mareku 0 Comments

En wij maar denken dat het een keiharde competatieve strijd was...

Gay Games

14:46 mareku 0 Comments

De Gay Games 2006 zijn begonnen. Hier zie je Keith Boykin aan het stretchen voordat hij begint met zijn worstelpartij. De spelen zijn dit jaar in Chicago, maar over een week zijn er ook Gay Games (Out Games) in Montreal. Er was weer eens ruzie over de organisatie en dus hebben we dit jaar twee Games... :-)

Harry hol schon mal den Wagen!

08:32 mareku 0 Comments

Van Marc een Derrick DVD box gekregen die hij zag liggen bij Concerto in de pulp bak. Daar had ie hem ook beter in kunnen laten liggen: wat een waardeloze rommel. Na 10 seconden weet je wie het gedaan heeft en moet je de rest van de 50 minuten kijken naar een tergend langzaam verhaal waarin Derrick in zijn BMW wat rondrijdt, hij oude vrouwtjes probeert te verleiden (in de serie speelt hij een verstokte "vrijgezel") en Harry wat rondcommandeert...
Nee puur tijdsverlies!

Hmmm

08:39 mareku 0 Comments

Hoe smerig wil je het hebben?

16:28 mareku 0 Comments

Gelukkig hier nog niet te koop: Coca Cola Blak. De lekkere cola smaak bedorven door... Koffie!??

Hmmm

16:21 mareku 0 Comments