Bokkedoorns

13:58 mareku 0 Comments

Afgelopen donderdag gegeten met het MT en partners bij de Bokkedoorns in Overveen. Toch weer heel anders dan de van der Valk van de avond daarvoor... :-)

Harry loopt zich vast

09:24 mareku 0 Comments

Omdat het spel "Krum en de vuurbeker" nog niet uit is, toch maar harry gekocht voor mijn PSP. Op de disk staat gelijk systemsoftware 2.0 zodat ik nu ook een internetbrowser op mijn PSP heb (nu alleen nog iets om tekens in te voeren... :-) )
Ben direct begonnen maar loop nu bij duivelse bezweringen 2 alweer gelijk vast! Ik zal dus weer op zoek moeten naar walkthroughs...

Lisa

09:56 mareku 0 Comments

Werd vanochtend verrast door een mooi plaatje van Lisa in de mailbus. Ik weet niet wat ze vanochtend in haar schoen heeft gevonden, maar zo te zien had ze heel wat anders verwacht... :-)

Budget 2006

09:58 mareku 0 Comments


Altijd weer een spannend moment in het jaar: de budgetpresentatie aan de Raad van Commissarissen. Delen zij onze strategie voor groei? Zijn zij het eens met onze kostenverdeling en investeringsvoorstellen? We hebben als funda zeer ambitieuze expansieplannen en ik ben heel blij dat we de support hebben van onze RvC om die te verwezenlijken. We hebben de kans en de mogelijkheden om uit te groeien tot een belangrijke speler en we zullen alles op alles zetten om dat doel te bereiken. Vanwege een sterfgeval van Servi moesten we de vergadering van maandag naar vandaag verplaatsen en zo kwam het dat we plots in van der valk Schiphol zaten te vergaderen in plaats van de liefelijke Kleine Werf in Amsterdam... ;-)
Na afloop nog een biefstuk gegeten in het restaurant om het totaal "van der Valk gevoel" te krijgen. Voorlopig wel weer genoeg gehad. O ja!: budget is akkoord! :-)

Trainen

09:50 mareku 0 Comments

Omdat Sander vrijdag (voor het eerst) naar Parijs gaat voor het weekend, vandaag ook getrained. Het was rug en schouder dag... Hier zie je me 80 kilo omhoog gooien. Doel ook hier: 100... :-))

Ontgroening

13:55 mareku 0 Comments


Vanochtend werd de wereld opgeschrikt door een bericht in news of the world over schokkende gebeurtenissen bij de ontgroening van mariniers in Groot Britannie. Jongens zouden gedwongen worden met elkaar op de vust te gaan en als zij weigerden zelf bewusteloos geslagen worden... Helaas stelt het allemaal niets voor en was het een storm in een glas water. :-)

Harry Potter is death / Long live Victor Krum!

13:49 mareku 0 Comments

Vanochtend werd gelijk duidelijk dat Harry Potter een miezerig klein ventje is... In zijn nieuwste film heeft Victor Krum de hoofdrol, al zegt ie geloof ik helemaal niets... :-))
Victor wordt gespeeld door Stanislav Ianevski uit Bulgarije.
De film is wel ok trouwens!