San Francisco here we come - of toch NIET?

06:07 mareku 0 Comments

Vandaag verrokken naar San Francisco voor het jaarlijkse Inman News Congres over technologie en vastgoed. Het belooft weer heel interessant te worden met partijen als zillow, trulia en craigslists. we vlogen Lufthansa omdat dat de helft goedkoper is en we hopen dat we toch op de terugweg een flat bed hebben.
Bij het inchecken keek de mevrouw heel vreemd. Ze keek naar de paspoorten en dan weer naar de frequent flyer passen van United. marijn en ik keken elkaar al aan: wat doet dat mens gek!
Ze keek naar Marijn en vroeg: " is dit de juiste frequent flyer pas?"
"ja natuurlijk" "Maar van wie is dan dit paspoort?" We bogen voorover en zagen daar de glimlach van Merel uit het vermeende paspoort van Marijn opduiken.
De ernst van de situatie drong ons direct door: MARIJN HAD HET VERKEERDE PASPOORT BIJ ZICH! En dat al een week of tig...
Boarding zou over 3 kwartier aanvangen en zo zou ze onmogelijk de VS inkomen. Er zat dus niets anders op dan heen en weer naar huis te rijden en het paspoort op te halen. Marijn vloog weg op zoek naar een taxi en ik informeerde over latere vluchten. (Die er niet bleken te zijn). wat er ook niet was was een directe weg naar Amsterdam terug want de gehele weg was in het kader van het zomeronderhoud van het Nederlandse wegennetwerk geheel AFGESLOTEN.
Gelukkig had Marijn een chauffeur die exact alle sluipwegen wist - NIET DUS!
De minuten tikten door en elke 10 seconden hadden Marijn en ik contact. Ging ze het halen?
Merel had inmiddels alle babies en foetussen uit haar handen laten vallen en was naar huis gereden om het juiste paspoort op te zoeken.
1 minuut voor closingtime checkte Marijn in en renden we naar de Gate. Daar kwamen we als laatste net op tijd voordat de deuren dicht gingen.
Als verrassing had Lufthansa toen nog een vertraging van minstens 3 kwartier... :-0

You Might Also Like