Tour de Nappa: Marijn pakt nipt de bolletjestrui...

15:55 mareku 0 Comments



Vanochtend vroeg wakker, toch nog wat jetlag te pakken. Dan maar eens gekeken naar onze fraaie nieuwe funda souveniers... AAAI! gebroken - van de vijf zijn er dus al direct 2 kapot gegaan in de koffer. Iets beter inpakken de volgende keer dus.

We pakken onze pick up truck en rijden naar Sonoma om onze fietstocht te beginnen. O, ja bijna vergeten: nog wel even de fietsen ophalen bij "Blazing Saddles". Gelukkig krijgen we goed materiaal mee en mikken we die in de achterbak. Over de Golden Gate brug en bij de fietsenshop in Sonoma vragen we om een kaart en een uitdagende route.

Een jongen vol tatoes en oren als kerstbomen zo versierd legt ons de route uit. Sommmige stukken zijn redelijk steil volgens hem, die met een pijltje. Een uur later komen we er achter dat er ook gedeeltes zijn op zijn route met DRIE pijltjes: recht omhoog dus.


We moeten een hele berg over en dat gaat met 35 graden in de volle zon nou niet zo lekker. We moeten nu en dan echt afstappen om bij te komen. Maar we redden het wel en in Napa aangekomen genieten we van een broodje in de zon. Inmiddels hebben we al 2 uur gefietst en elk 3 liter water gedronken. In vliegende vaart gaat het heuvel op en af terug naar ons Bakkie. Heel voldaan komen we daar aan.

'S avonds eten we bij mijn favoriete Italiaan in SF: Kaluto's. We mogen aan de Chef's Table en keren naar 26 porties Angels hair die voor onze neus gemaakt worden uitgeput terug naar het hotel.

You Might Also Like