Hoe drank meer kapot maakt dan je lief is...

15:56 mareku 0 Comments



Eigenlijk hadden we een afspraak met Louis van Homegain bij Homegain vandaag maar helaas heeft hij die verschoven naar morgen op Connect. We hadden graag Homegain eens gezien. Nu ze overgenomen zijn door Classified Ventures moet Louis echter snel allerlei dingen regelen en we hebben natuurlijk begrip voor zijn situatie.

Dan maar een boottochtje in de Bay. Een we hebben geluk: Tuesday halve price tickets! Voor een tientje kunnen we een uurtje meevaren. Een (amerikaanse) vrouw informeert nog snel bij de kapitein wat de orginele prijs was...

We zien de Golden Gate en Alcatraz. Daarna met de Cablecar terug naar Union square en we pakken een filmpje bij het Sony complex. The Wedding Crashers - een hele leuke film. Aanrader.

Daarna omkleden en naar Acquarello voor het diner met Richard Sommer en zijn vriend Alfredo.
We zitten er nog geen 5 minuten en wie komt er binnen: THIJS STOFFER. Er gaat geen reis voorbij of we komen hem tegen - waar ook ter wereld. Natuurlijk eet hij mee (hij blijkt ook uitgenodigd) en ook David, Carol en Miriam van de NAR schuiven aan.

Richard besteld twee waanzinng dure wijnen bij elk gerecht. De Margaux en Pommerols vliegen ons om de oren. Het eten is erg lekker en Scot is weer onze ober, net als vorig jaar. Ik heb voor hem een funda bakje meegenomen, waar hij natuurlijk erg blij mee is.

Er gaat wel heel veel drank doorheen en meer en meer glazen komen op tafel. Andere gasten komen daarvan foto's nemen en als enige aanschouw ik het tafreel nuchter. Alfredo verteld mij over zijn dagen als nachtclubstripper en hoe hij zo Richard is tegen gekomen. oops! Hij is nu de man van de hygiene bij Starbucks. We krijgen allemaal een Starbuck card van hem - kunnen we de nieuwe special uit proberen: groene Thee Frappacino (thee met slagroom dus

Ik krijg nog een heel speciaal kado van Richard en Alfredo. Als vervolg op mijn uitverkoop T-shirt krijg ik ook een T-shirt en een onderbroek. (zie de foto voor het eind resultaat)

Om 12:00 is iedereen wel zo'n beetje dronken en houden we het voor gezien. Scott wil met ons terug naar Amsterdam maar dat weten we af te houden.Het was een bijzondere avond.

You Might Also Like