Op naar San Francisco!

14:57 mareku 0 Comments

We zouden op 13:15 vliegen, midden op de dag dus, weinig tijd om dingen te doen in Seattle of in SF. Laten we zeggen: een echte reisdag.

We besoten om eerst nog in Seattle het Music Experience Center te gaan: een gebouw van Frank Gehry waar je alles met muziek kunt doen en leren en met allerlei troep van zangers en bandjes.
Het is een heel mooi gebouw, golvende platen aluminium, koper, veel hout en staal. Helaas is het gebouw beter dan wat er in staat. Omdat we nog maar een klein uurtje hadden besloten we niet naar de muziek afdeling te gaan, maar naar het SFM (Sience Fiction Museum). Daar zagen we de maskers van de Klingtons, de oren van mr Spock, talloze robots etc. We waren er in 5 minuten door heen. Leuk als je alles van SF weet, maar het is voor romantici als Marijn en Thijs niet weg gelegd.

Dan maar naar het vliegveld. Dat bleek een goed idee te zijn want de veiligheidmaatregelen waren weer zo strikt dat het samen een uur duurde voordat we door alle controles heen waren.
Gelukkig is het maar twee uurtjes vliegen naar SF en kwamen we om half vier in een zonovergoten SF aan.

Daar stond onze nieuwe bak klaar (een gouden dit keer ) en met de hulp van Trees kwamen we door ChinaTown bij het hotel. Thijs kreeg nog wel de schrik van zijn leven toen we in de buurt van Mission/Folsom plots allerlei mannen poedelnaakt op de stoep zagen lopen. nadat ik had uitgelegd dat ons hotel aan de andere kant van de stad ligt, kwam hij weer een betje bij

De fitness ruimte is hier fantastisch: op het dakterras. ik maak er nog wel een foto van.
gegeten bij ons favoriete restaurant in SF: Kuleto - een italiaan
Toen bedje ingerold en heel lekker geslapen.

You Might Also Like